Raspuns la scrisoarea deschisa privind excluderea din PD-L a lui Traian Tămagă

Multumim pentru raspuns si pentru sustinerea acestei cauze doamnei Andreea PAUL, Prim-Vicepresedinte al PDL, Deputat de Tara Oasului, Satu Mare si asteptam sa fie alaturi de noi in campania impotriva violentei in familie asupra femeii care va incepe in toamna anului 2013.

 

Stimati semnatari ai scrisorii,

Partenerii mei de drum in multe initiative si demersuri pentru combaterea discriminarii,

E o realitate dura: la fiecare 3 secunde o romanca este agresata fizic. Lașitatea bărbaților este exprimată prea des prin violența, prin agresarea fizica a femeilor, in România. Cel mai recent caz, făcut public, îl are ca protagonist, intr-adevar, pe Traian Tămagă.

Dansul NU este secretar executiv al PD-L Argeş. Biroul politic judetean al PDL Arges a fost dizolvat si inlocuit cu un birou interimar, din care agresorul Traian Tămagă NU face parte. Mai mult de atat, dansul nu a activat de ani buni in organizatia judeteana argeseana, conform Presedintelui interimar al PDL Arges.

PDL si Organizatia de Femei a PDL nu tolereaza aceste comportamente deviante. PDL a sustinut activ masurile de combatere a violentei domestice si crearea de adaposturi pentru victime prin initiative legislative aprobate in Parlament in timpul Guvernului Boc, prin nenumarate actiuni si declaratii publice. In acest an PDL a sustinut ca la modificarea Constitutiei Romaniei sa fie intarit explicit principiul egalitatii de sanse si drepturile cetatenilor.

Sunt sigura ca suntem aceiasi buni parteneri de drum in aceste demersuri.

 

Andreea PAUL

Prim-Vicepresedinte al PDL,

Deputat de Tara Oasului, Satu Mare

Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

E-mail: deputatandreeapaul@gmail.com;

Tel: 0722.637.140

Website personal: www.andreeapaul.ro

Facebook: http://www.facebook.com/andreea.vass