„Nu renunța!” – Campanie pentru informarea persoanelor care consideră că sunt victime ale violenței în familie sau în situații de risc Ne adresăm acelor femei care consideră că sunt victime ale violenței în familie și au nevoie de informație pentru a evalua situația în care se află și – poate – pentru a lua o decizie.

Dacă ceva ți se pare în neregulă în relația ta din familie sau în relația ta de cuplu și consideri că s-ar putea să fi victima violenței în familie sau să te afli în situație de risc, citește informația de pe pagina UTIL DESPRE LEGE. Dacă cunoști pe cineva despre care crezi că este victimă a violenței în familie sau se află în situație de risc, citește pagina PROTECȚIE ȘI SUPORT

Tot pe blog, pe pagina RESURSE, găsești textele de lege esențiale și LISTA DE CONTACTE UTILE PENTRU VICTIMELE VIOLENȚEI ÎN FAMILIE. Nu renunta!În articolele de pe aceste pagini găsești linkuri către LISTA CONTACTELOR UTILE PENTRU VICTIME. Pe site-ul Transcena găsiți linkul către Harta serviciilor pentru victimele violenței în familie.

Dacă tot ce citești ți se pare complicat, nu renunța! Legea te poate ajuta. Noi am făcut informația cât mai clară. Tu ești singura care poate face schimbarea. Informația este puterea ta!

Campania se va derula pe perioada noiembrie-decembrie, dar toată informația va rămâne disponibilă în continuare pe site și pe blog și va fi reactualizată.

STOP violenţei asupra femeilor: Victimele nu mai pot aştepta!

MEMORIU STOP violenţei asupra femeilor: Victimele nu mai…

16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii

Ideea campaniei ,,16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra…

Ne găsiţi şi pe Facebook!

Asociaţia TRANSCENA este de acum şi pe Facebook!

Comunicat de presă

În perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2011, în Bucureşti…

Dreptul la siguranta

Pe agenda Comisiei juridice a Camerei Deputatilor s-a aflat de…

Resurse privind combaterea violentei in familie

Legislatie relevanta privind combaterea violentei in familie Legea…

Violenta poate ucide

Potrivit Mediafax, o femeie de 40 de ani din Argeş a murit,…

Explicații despre violența în familie

    Ce este violența în familie? Cine…

Batută și amendată pentru că a țipat când o bătea soțul

Antena 3 a prezentat un caz șocant: o femeie a fost amendată…