Alexandra Stan, campanie împotriva violenţei în familie

La patru luni de la momentul scandalului în care a fost implicată, solista Alexandra Stan lansează o campanie împotriva violenţei în familie.

Site-ul maibinecanta.ro găzduieşte câteva rânduri şi un video în care apare Alexandra. Mesajul clipului este “Nu bate! Mai bine cântă!”

abuseÎn video, alături de solistă apare o fetiţă care pare să plângă speriată de gestul violent al unui bărbat. Artista spune că îşi doreşte ca acest proiect să aibă ca efect creşterea numărului de persoane care spun NU violenţei, care cer ajutorul şi solicită un ordin de protecţie.

Constănţeanca îndeamnă privitorii să ţină minte trei aspecte:

– O femeie din trei este bătută de către soţul ei!

– 25% dintre omorurile anuale din România sunt cauzate de violenţa în familie!

– În 60% dintre cazurile de violenţă, alcoolul este un factor favorizant.

În urmă cu patru luni, Alexandra Stan a apărut cu mai multe vânătăi pe corp şi pe faţă şi a declarat că ar fi fost agresată de managerul ei, Marcel Prodan. Cântăreaţa a fost nevoită să urmeze un tratament complex şi să petreacă mai multe zile în spitalul Medgidia.

În replică, Prodan a declarat că Alexandra era supărată pe el pentru că ar fi vrut să o părăsească după o relaţie de trei ani. Marcel Prodan susţinea, într-un mesaj pe Facebook că Alexandra Stan a încercat să provoace un accident pentru ca atât ea cât şi managerul ei să piară într-un accident rutier.

Marcel Prodan este încă sub ancheta DNA care a deschis un dosar penal pentru şantaj.

 

Sursa: adevarul.ro