Ponta: Nu am vazut niciun protest impotriva violentei domestice

violenta domestica colaj (7)Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata, la Iasi, ca organizatia de femei a partidului ar trebui sa se concentreze mai mult asupra unor teme cum ar fi violenta domestica si discriminarea, el adaugand ca nu a vazut in Romania niciun protest impotriva violentei domestice.

“Nu discutam niciodata de niciun protest impotriva violentei domestice, nu am vazut niciun protest, nicio actiune serioasa sa vedem cum sprijinim mamele care trebuie sa isi creasca uneori singure copiii si sa-i trimita la scoala.

Nu am vazut niciodata niciun protest fata de discriminarea la care sunt supuse femeile. Nu am vazut niciun protest in care sa se spuna cat de multe femei romance muncesc cinstit la dezvoltarea altor economii din Europa. Sunt lucruri pe care organizatia de femei trebuie sa se concentreze”, a spus Ponta.

Victor Ponta: O femeie presedinta a PSD nu este o idee rea. De asemenea, el a mai aratat ca PSD militeaza pentru pedepsirea actelor de violenta la adresa femeilor si pentru “un stat puternic care sa ii ajute pe cei slabi”.

Sursa: Ziare.com